Ūdens - mūsu dzīvības eliksīrs

Ūdens - mūsu dzīvības eliksīrs

Ūdens ir mūsu dzīvības eliksīrs. Katra ķermeņa šūna zina savu nepieciešamo ūdens daudzumu. Un, ja ilgstoši neuzņemam rekomendējamo ūdens daudzumu diennaktī, tad to uzreiz nodot ādas stāvoklis. Ādas mitrinošie līdzekļi ir ļoti svarīgi ikdienas ādas kopšanas rutīnā, bet ir būtiski arī palīdzēt savai ādai arī ar ūdens uzņemšanu, to dzerot ikdienā.

Mēs esam kā augs, par kuru jārūpējas, jānodrošina nepieciešamais ūdens un barības vielu daudzums. Āda pielāgojas, tāpat kā dzīvā daba. Ja ilgstoši netiek uzņemts ūdens, āda cenšas uzturēt sevi veselumā šajos minimālā mitruma apstākļos, tikai ātrāk parādās ādas sausums, jutīgums, sīkās un smalkās grumbiņas. Lai šādu ādu atdzīvinātu, pie ūdens tā jāpieradina pamazām. Ādas šūnas lēnām sāks uzkrāt labam izskatam nepieciešamo ūdens daudzumu. Un pretēji, ja ādas šūnas saņem pietiekošu ūdens daudzumu, āda izskatīsies mirdzošāka.

Saprotu, ka lasot šo vēstuli, Tu jau zini visu par ūdens nepieciešamību Tavam ķermenim un ādai. Tagad ir laiks šīs zināšanas pielietot ikdienas dzīvē. Sāc, un 2-3 nedēļu laikā tu redzēsi izmaiņas savās sajūtās un ādas stāvoklī. Ja ādai ir bijis ilgstošs ūdens trūkums, tad noteikti jābūt pacietīgākai, jo izmaiņu rezultātu vajadzēs gaidīt nedaudz ilgāk.

Svarīgi padomi ūdens uzņemšanai ikdienā:

  1. Ieteicamas 6-7 glāzes tīra, svaiga ūdens.
  2. Katru rītu pēc pamošanās izdzert vienu glāzi ūdens istabas temperatūrā.
  3. Labāk dzert ūdeni 30 minūtes pirms un pēc maltītes. Neiesaka dzert maltītes laikā vai uzreiz pēc tās.
  4. Lai izvairītos no rīta pietūkuma dažādās ķermeņa daļās, neiesaka dzert ūdeni vēlāk kā pēc plkst. 18.00-19.00 vakarā. Pašai izturēties atbildīgi, kādu uzturu lieto (nelietot sāļus, asus ēdienus, nelietot alkoholu). Tas var apgrūtināt ūdens izvadīšanu no organisma.
  5. Ja ir vēlme dažādot ūdens garšu, pie dzeramā ūdens vat pievienot citrona, laima, gurķa šķēlīti, piparmētras lapiņas vai ko citu, kas pašai garšo. Vasarā var likt arī citas zālītes ziedus un ogas.

Būšu priecīga, ja padalīsies ar savu ūdens lietošanas rutīnu ikdienā un par izmaiņām ādas stāvoklī, rakstot www.ruutecosmetics.com sadaļā KONTAKTI aizpildot formu.

Lai Tev izdodas!

 

Ar patiesu cieņu,

Inese

Atpakaļ uz blogu

Atstāt komentāruAtstāt komentāru